
Urządzenia i Akcesoria
香蘭綠豆糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
20 個
Składniki
內餡
-
水500 克
-
綠豆仁 ,先以清水浸泡3小時,瀝乾150 克
-
糖70 克
-
花生油 ,需多備一些抹油用40 克
-
鹽¼ 茶匙
外皮
-
太白粉160 克
-
在來米粉40 克
-
糖150 克
-
水400 克
-
椰絲45 克
-
香蘭萃取物 (香蘭色素)3 滴
-
水 (蒸煮用)1000 克
-
白芝麻 ,少許
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
138 kcal /
577 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
25.1 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

越南,越美味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan