Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Bund Peterli (20 g), Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 4 Cervelats (400 g), geschält, in Stücken (3 cm)
- 10 g Senf
- 30 g Kräuteressig
- 25 g Rapsöl
- 30 g Naturjoghurt
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- Wartości odżywcze
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2515 kJ / 601 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 53 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hörnlisalat
30min
Chnoblibrot
15min
Eier-Canapés
10 min
Älpler Magronen
45min
Hörnlisalat
35min
Riz Casimir
45min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Chügelipastetli
30min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Älpler-Gratin
50 min.
Chili con Cervelat
1hod.
Ghackets mit Hörnli
30min