Urządzenia i Akcesoria
Chügelipastetli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
Füllung
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Champignons, frisch halbiert300 g
-
Butter25 g
-
Weisswein, trocken50 g
-
Vollrahm200 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)2 EL
-
Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l)1
-
Wasser50 g
-
Brätkügeli400 g
-
Salz nach Belieben¼ TL
-
Pfeffer nach Belieben1 Prise
-
Paprika edelsüss nach Belieben½ TL
Pastetli
-
Schnittlauch (ca. 20 g), in feinen Ringen1 Bund
-
Blätterteigpastetli8
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
23 g
Kalorie
3278 kJ /
785 kcal
Tłuszcz
63 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En Guete, Schwiiz!
95 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Fotzelschnitten
30 min
Risotto Cinque P
30 min
Älpler Magronen
45 min
Älpler Magronen
45 min
Riz Casimir
45 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 godz.
Ghackets mit Hörnli
30 min
Älplermagronen
30 min
Heller Mississippi-Cake
1 godz. 15 min
Schinkengipfeli
35 min
Schoggistängeli-Cake
1 godz. 10 min