Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
80
gramů sýru ricotta, salátového, na kousky (2–3 cm)
lub 80 gramů feta sýru - 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 stroužky česneku
-
500
gramů sekaných rajčat, sterilovaných
lub 500 gramů rajčat, loupaných, na kousky (2–3 cm) - 1 čajovou lžičku rajčatového protlaku
- 1 špetku cukru
- 1 snítku čerstvé bazalky, opláchnuté a okapané
- 1 čajovou lžičku soli
- 1 čajovou lžičku černého pepře, čerstvě umletého
- olej na smažení
- 350 gramů lilku na plátky (2–3 mm)
- 350 gramů těstovin, špaget
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2074 kJ / 495 kcal
- Białko
- 14.75 g
- Węglowodany
- 75.95 g
- Tłuszcz
- 15.83 g
- Błonnik
- 6.73 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s kari a mrkví
30 min
Pirohy s bylinkovou náplní
1h 40 min
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40 Min
Chilli con soya
45 min
Valentýnské makronky
Brak ocen
Plněná rajčata s fetou
Brak ocen
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45 min
Vegetariánské chilli
1h 5min
Caponata
30 min
Velikonoční pizza s rukolou a mini mozzarellou
1 godz. 45 min