Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
80
gramů sýru ricotta, salátového, na kousky (2–3 cm)
lub 80 gramů feta sýru - 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 stroužky česneku
-
500
gramů sekaných rajčat, sterilovaných
lub 500 gramů rajčat, loupaných, na kousky (2–3 cm) - 1 čajovou lžičku rajčatového protlaku
- 1 špetku cukru
- 1 snítku čerstvé bazalky, opláchnuté a okapané
- 1 čajovou lžičku soli
- 1 čajovou lžičku černého pepře, čerstvě umletého
- olej na smažení
- 350 gramů lilku na plátky (2–3 mm)
- 350 gramů těstovin, špaget
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2074 kJ / 495 kcal
- Białko
- 14.75 g
- Węglowodany
- 75.95 g
- Tłuszcz
- 15.83 g
- Błonnik
- 6.73 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špagety s rajčaty a slaninou
35 min
Koláč s mascarpone (bez cukru)
4h 30min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min
Jahodovo-broskvový dort
12h
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 min
Farfalle v italských barvách
30 min
Čočka na kari s dýní v páře
1h 15min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2h
Polévka oranžová z dýně
35 min
Kuřecí Pad Thai
20 min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 min
Jarní závitky
30 min