Urządzenia i Akcesoria
Blinis
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Milch100 g
-
Trockenhefe¾ TL
-
Zucker1 Prise
-
Butter weich15 g
-
Eigelb1
-
35 g RuchmehlBuchweizenmehl35 g
-
Weizenmehl55 g
-
saurer Halbrahm40 g
-
Salz½ TL
-
Eiweiss1
-
Salz1 Prise
-
Bratbutter zum Braten2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5.5 g
Kalorie
949 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thon-Dip
5 min
Grissini
2 godz.
Sesamriegel
30 min
Marshmallows
2 godz. 30 min
Polenta
30 min
Hummus
10 min
Polenta
1 godz.
Himbeer-Orangen-Glacé
5 godz. 10 min
Marroni-Schoko-Muffins
1 godz. 15 min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1 godz. 20 min
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min