Urządzenia i Akcesoria
Blinis
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Milch100 g
-
Trockenhefe¾ TL
-
Zucker1 Prise
-
Butter weich15 g
-
Eigelb1
-
35 g RuchmehlBuchweizenmehl35 g
-
Weizenmehl55 g
-
saurer Halbrahm40 g
-
Salz½ TL
-
Eiweiss1
-
Salz1 Prise
-
Bratbutter zum Braten2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5.5 g
Kalorie
949 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schoggi-Muffins mit Pekannüssen
30 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Schoko-Vulkan
15 Min
Samichlaus-Bänze
2 Std. 10 Min
Mini-Pavlova mit Orangen
1 Std. 50 Min
Pisco Sour
10 Min
Sesamriegel
30 Min
Pancakes, amerikanisch
40 Min
Schoggichüechli
45 Min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1 Std. 20 Min
Cookies
50 Min
Hamburger mit Coleslaw
40 Min