Urządzenia i Akcesoria
Blinis
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Milch100 g
-
Trockenhefe¾ TL
-
Zucker1 Prise
-
Butter weich15 g
-
Eigelb1
-
35 g RuchmehlBuchweizenmehl35 g
-
Weizenmehl55 g
-
saurer Halbrahm40 g
-
Salz½ TL
-
Eiweiss1
-
Salz1 Prise
-
Bratbutter zum Braten2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5.5 g
Kalorie
949 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce Béarnaise
Brak ocen
Cookies mit Schokoladenaufstrich
1 godz. 40 min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 godz. 30 min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Polenta
1 godz.
Linzer Torte
1 godz.
Artischocken alla Romana
50 min
Tres Leches
2 godz.
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 godz. 30 min
Lebkuchenhaus
12 godz.
Torta di Pane (Tessiner Brottorte)
1 godz. 20 min
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1 godz. 10 min