
Urządzenia i Akcesoria
Tarte de leite e chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz.
6 doses
Składniki
Base
-
bolacha digestiva200 g
-
manteiga amolecida70 g
Recheio
-
folhas de gelatina neutra4
-
água mais q.b. p/ hidratar50 g
-
açúcar150 g
-
natas300 g
-
queijo-creme200 g
-
leite em pó50 g
-
pepitas de chocolate100 g
Cobertura
-
natas50 g
-
chocolate p/ culinária (44% cacau) partido em pedaços100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
873.5 kcal /
3654.5 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
60.3 g
Węglowodany
75 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
34.9 g
Sód
329.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Dezembro 2017
35 Przepisów
Portugalia
Portugalia