Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços
- 100 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 50 g açúcar light
- 350 g pêssego cortado em pedaços
- 500 g iogurte grego natural
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 385.2 kJ / 92.1 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 53.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panacota light com morangos
3h
Doce da casa
2h 30min
Duo de purés de fruta
2h 20min
Sangria branca
10 min
Mousse de fruta
6h
Cheesecake no forno
1h
Pudim de arroz-doce e molho de framboesa
9h
Panacota de frutos do bosque light
7h
Mousse com ananás e hortelã
4h
Doce de leite condensado e café
10 min
Mousse de maçã
8h 20min
Serradura
5 menit