Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- ½ 茶匙 紅茶葉
- 20 克 蔬菜高湯
- 200 克 蘆筍 ,切段(長4公分)
- 150 克 蘑菇 ,對半切
- ¼ 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 432.1 kJ / 103.4 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 2.7 g