Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Salz, unjodiert
- 200 g Butterschmalz, in Stücken
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1793 kJ / 428 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Lauch dünsten
20 min
Kräuterzuckerl
1 godz. 10 min
Kräuterbutter
10min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 min
Tomatensauce (Grundrezept)
1h
Zwiebeln anbraten
25 min
Sauerkraut, wild fermentiert
336h 45min
Zwiebeln leicht anbraten
20 min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20 min
Aioli (ohne Ei)
10min