Urządzenia i Akcesoria
Salsa de chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
490 g
Składniki
-
250 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
-
40 g de mantequilla en trozos
-
200 g de leche
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
31.8 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
1630 kJ /
390 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Parfait de turrón con coulis de frutos rojos
10 godz. 30 min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Sirope de chocolate
20 min
Baño de chocolate
5 min
Almíbar básico
10 min
Minipavlova de frutos rojos
3 godz. 30 min
Masa sablé
1 godz. 50 min
Glaseado blanco
5 min
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min
Coberturas de chocolate y aceite
15 min