Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 40 g de mantequilla en trozos
- 200 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 7423 kJ / 1781 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 171.3 g
- Tłuszcz
- 113.4 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Bombones de gianduja
1h
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Bombones de toffee
3u. 15min
Brownie rápido
25min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Bombones de chocolate blanco
3h 10 min.
Sirope de chocolate
20min
Chocolate fudge cake
5 Std. 45 Min
Baño de chocolate
5min
Tortitas americanas de chocolate con salsa y nata montada
45min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min