
Urządzenia i Akcesoria
Ají de gallina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 raciones
Składniki
-
pollo cortado en 4 trozos (aprox. 1000 g)½
-
de cebolla en trozos260 - 270 g
-
de zanahoria20 - 30 g
-
diente de ajo3
-
pastilla de caldo1
-
de agua1000 g
-
de pan de molde sin corteza100 g
-
de leche400 g
-
de pasta de ají amarillo40 g
-
de aceite40 g
-
de comino molido¼ de cucharadita
-
de orégano seco1 cucharadita
-
de sal1 cucharadita
-
de pimienta molida1 - 2 pellizcos
-
de nuez moscada molida1 - 2 pellizcos
-
de queso parmesano rallado30 - 40 g
-
de almendras troceadas (crudas o tostadas)20 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
338 kcal /
1415 kJ
Białko
28.6 g
Tłuszcz
24.4 g
Węglowodany
16.1 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Viaje a Perú
7 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania