Urządzenia i Akcesoria
Bearnaisesauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
380 g
Składniki
-
skalotteløg skåret i halve50 g
-
estragon, frisk kun bladene1 kvist
-
tør hvidvin50 g
-
hvidvinseddike (helst estragoneddike)1 spsk
-
smør skåret i mindre stykker200 g
-
æggeblommer4
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 380 g
Białko
15 g
Kalorie
7666 kJ /
1833 kcal
Tłuszcz
192 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bechamelsauce
15 min
Mayonnaise
5 min
Choron sauce (Tomat bearnaise)
20 min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 min
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Ranch Dressing
Brak ocen