
Urządzenia i Akcesoria
Bolo fresco de morango
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz.
8 doses
Składniki
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
ovos grandes6
-
açúcar250 g
-
farinha tipo 55 c/ fermento60 g
-
fécula de batata120 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
-
natas c/ 35% de gordura bem frias300 g
Recheio e cobertura
-
morangos mais q.b. p/ decorar850 g
-
açúcar200 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
538.6 kcal /
2253.6 kJ
Białko
10.1 g
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
85.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
247.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bolos e Biscoitos
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia