Bolo fresco de morango

Bolo fresco de morango

4.7 119 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz.
8 doses

Składniki

  • Manteiga q.b. p/ untar
  • ovos grandes
    6
  • açúcar
    250 g
  • farinha tipo 55 c/ fermento
    60 g
  • fécula de batata
    120 g
  • fermento p/ bolos
    1 c. chá de
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    300 g
Recheio e cobertura
  • morangos mais q.b. p/ decorar
    850 g
  • açúcar
    200 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 538.6 kcal / 2253.6 kJ
Białko 10.1 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 85.3 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 247.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...