Urządzenia i Akcesoria
Bolo fresco de morango
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz.
8 doses
Składniki
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
ovos grandes6
-
açúcar250 g
-
farinha tipo 55 c/ fermento60 g
-
fécula de batata120 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
-
natas c/ 35% de gordura bem frias300 g
Recheio e cobertura
-
morangos mais q.b. p/ decorar850 g
-
açúcar200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
247.6 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
2253.6 kJ /
538.6 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
85.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bolos e Biscoitos
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Crocante de maçã
5 godz. 30 min
Mil-folhas de café
35 min
Mini guardanapos
25 min
Cheesecake
4 godz. 30 min
Quindins
1 godz.
Torta de laranja
30 min
Recheio de mascarpone e morango
5 min
Creme de pasteleiro
15 min
Victoria cake
40 min
Toucinho do céu
1 godz. 50 min
Trifle de choux com frutos vermelhos
1 godz. 20 min
Bolo fresco de morango
3 godz.