Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Manteiga q.b. p/ untar
- 220 g manteiga
- 8 ovos
- 400 g chocolate p/ culinária (44% cacau)
- 500 g água
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 442 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo com cobertura de chocolate
1 Std. 15 Min
Bolo de banana em frasco
45 min
Bolo de cenoura com ganache de chocolate
1h
Crepes soufflé
1h 10min
Bolo de chocolate sem farinha
1 godz. 45 min
Mousse de maracujá e gengibre
8u. 15min
Bolo cru de cenoura
5h 30min
Bolo de camomila
40 min
Panforte
1h
Bolo de chocolate
1 Std. 20 Min
Bolo de chocolate sem glúten
45 min
Bolo de chocolate de colher
1h