Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Manteiga q.b. p/ untar
- 220 g manteiga
- 8 ovos
- 400 g chocolate p/ culinária (44% cacau)
- 500 g água
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 442 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo quente de brigadeiro
25min
Bolo de coco sem farinha
35min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
48h
Bolo de chocolate e coco
40min
Bolo de tabuleiro com leite condensado e chocolate
35min
Cheesecake no forno
1u.
Bolo de chocolate sem farinha
1u. 45min
Bolo de chocolate de colher
1u.
Bolo de chocolate
1u. 20min
Bolo de chocolate sem glúten
45 min
Bolo de pirex
50min
Sachertorte
1h 50min