Regueifa da Páscoa

Regueifa da Páscoa

4.5 75 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
900 g

Składniki

  • água
    100 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • sal
    1 pitada de
  • farinha tipo 65
    550 g
  • ovos
    2
  • açúcar
    200 g
  • limão só a raspa
    1
  • vinho do Porto
    20 g
  • manteiga derretida
    70 g
  • gema de ovo p/ pincelar
    1

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 391 kcal / 0 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...