Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g miolo de noz
- 2 ovos
- 100 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 130 g açúcar amarelo
- 150 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 50 g farinha c/ fermento
- 150 g chocolate branco partido grosseiramente
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 357 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolachas de chocolate e amendoim
30 min
Crocante de manteiga de amendoim
55 min
Bolachas de manteiga com xarope de ácer
1 godz. 30 min
Bolachas ovo da Páscoa
1 godz. 30 min
Cookies de chocolate
50 min
Brownies
30 min
Brownies marmoreados
45 min
Brownies com manteiga de amendoim
35 min
Nachos com molho rico
30 min
Cookies de chocolate
45 min
Brownies com doce de leite
35 min
Bolacha brownies
55 min