
Urządzenia i Akcesoria
Mousse de café e leite condensado
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz.
6 doses
Składniki
-
folhas de gelatina neutra3
-
Água fria q.b. p/ hidratar
-
claras de ovo4
-
natas c/ 35% de gordura bem frias400 g
-
leite condensado cozido magro380 g
-
café solúvel instantâneo10 g
-
Chocolate p/ culinária 70% cacau, em lascas, q.b. p/ guarnecer
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
451.7 kcal /
1889.9 kJ
Białko
9.4 g
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
37.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
18.8 g
Sód
137.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista julho 2018
24 Przepisy
Portugalia
Portugalia