
Urządzenia i Akcesoria
德式香腸蛋黃燉飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭30 克
-
洋蔥 ,切塊30 克
-
培根片 ,切丁40 克
-
奶油30 克
-
義大利米(任一種類) (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
牛奶100 克
-
雞高湯150 克
-
法蘭克福香腸 ,切塊(約1公分)60 克
-
蛋黃2 顆
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
帕瑪森起士 ,依個人喜好添加10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
577.5 kcal /
2412.5 kJ
Białko
19.5 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
49.5 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

輕鬆學做燉飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan