Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g su
- 200 g beyaz şarap
- 100 g portakal suyu, taze sıkılmış
- 1 ½ tk tuz
-
400
g alabalık fileto, taze, derisiz, kılçıksız, parçalara bölünmüş (5-6 cm)
lub 400 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, parçalara bölünmüş (5-6 cm) - 200 g dondurulmuş yeşil bezelye
- 240 g kısa kuru makarna (ör. penne rigate), 10 dk. pişirme süresi
- 40 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g kapari turşusu, sudan geçirilip fazla suyu alınmış
- 80 g siyah zeytin,çekirdekleri çıkarılmış
- 350 g kiraz domates, ikiye veya dörde bölünmüş
- 1 tutam karabiber (opcjonalnie)
- 10 g limon suyu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12h 25min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Brak ocen
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35 Min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 Min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Brak ocen
Elmalı Tart
1h
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Brak ocen
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3h 30min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Brak ocen
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Hurmalı Ilık Kakao Sos
10 Min