Urządzenia i Akcesoria
Haşlanmış Pirinç
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porsiyon
Składniki
-
su1000 g
-
tuz1 ½ tk
-
20 g tereyağızeytinyağı (opcjonalnie)20 g
-
basmati pirinci (yıkanmamış hali 300 g), yıkanmış, süzülmüş300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porsiyon
Białko
21 g
Kalorie
5325 kJ /
1272 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
240 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Temel Yemek Kitabı
207 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 min
Buharda pişmiş brokoli
20 min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 godz. 15 min
Rendelenmiş Parmesan Peyniri
5 min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 godz. 15 min
Yulaf Sütü
25 min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min