Urządzenia i Akcesoria
Schoggi-Eclairs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 Portionen
Składniki
Weisser Fondant (s. Tipp)
-
Zucker300 g
-
Wasser100 g
Brandteig
-
Wasser150 g
-
Butter80 g
-
Salz1 TL
-
Zucker15 g
-
Weissmehl120 g
-
Eier3
Crèmefüllung
-
Milch500 g
-
Weissmehl40 g
-
Eier4
-
Zucker80 g
-
Kakaopulver2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1249 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles Schoggi!
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Schoko-Vulkan
15 Min
Apfel-Meringue-Crumble
2 Std.
Cannoli (Die Sopranos)
1 Std. 30 Min
Cremeschnitten
2 Std. 25 Min
Mud cake
2 Std. 30 Min
Konditorcreme
15 Min
Panzerotti alla Romana
55 Min
Fleischpasteten
3 Std.
Caramel-Macarons
1 Std. 50 Min
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1 Std. 10 Min
Trutenburger
1 Std. 25 Min
Schwedischer Rüebli-Brownie
2 Std.