Urządzenia i Akcesoria
Brownie-Rahm-Torte mit gesalzener Karamellsauce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 Stück
Składniki
Schokoladenbiskuit
-
Butter weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Zucker250 g
-
Eier8
-
Weissmehl170 g
-
Backpulver1 TL
-
Kakaopulver, ungesüsst80 g
-
Salz2 Prisen
Füllung und Topping
-
Karamellsauce100 g
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Meersalz1 TL
-
Vollrahm, gekühlt680 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
2142 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cookies
50 min
Rüebli-Cupcakes
50 min
Triple-Chocolate-Muffins
50 min
Muffins mit Schoggi aus dem Egg poacher
40 min
Aprikosen-Slushy
10 min
Number Cake 50 Jahre Thermomix®
5 godz.
Crêpeteig
1 godz. 15 min
Schokoladenmuffins
45 min
Blaubeer-Glace-Schaum
10 min
Waffeln
20 min
Lachshäppchen
1 godz. 20 min
Sandwich-Zauber
1 godz. 30 min