Urządzenia i Akcesoria
Brownie-Rahm-Torte mit gesalzener Karamellsauce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 Stück
Składniki
Schokoladenbiskuit
-
Butter weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Zucker250 g
-
Eier8
-
Weissmehl170 g
-
Backpulver1 TL
-
Kakaopulver, ungesüsst80 g
-
Salz2 Prisen
Füllung und Topping
-
Karamellsauce100 g
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Meersalz1 TL
-
Vollrahm, gekühlt680 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
2142 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Erdbeer-Cheesecake aus dem Varoma®
5 godz.
Triple-Chocolate-Muffins
50 min
Cookies mit Schokoladenaufstrich
1 godz. 40 min
Crêpeteig
1 godz. 15 min
Blaubeer-Glace-Schaum
10 min
Napolitain Törtchen
1 godz. 40 min
Weisse Schoggimilch
8 min
Weiche Brötchen
1 godz. 45 min
Glutenfreier Schoggikuchen mit Nüssen
1 godz. 10 min
Schokoladenmuffins
45 min
Lauwarmer Schokoladenkuchen
1 godz. 15 min
Schnelle Brownies
25 min