Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluatul pentru colțunași
- 1 lingură ulei vegetal, plus pentru uns
- 150 g apă, plus 10 g dacă este nevoie
- 300 g făină, plus pentru pudrat suprafața de lucru
- ¼ linguriță sare
Umplutura și colțunașii
- 400 g frunze de varză albă, tăiate bucăți
- 1 ½ linguriță sare
- 350 g carne tocată de porc
- 530 g apă
- 20 g sos de soia
-
10
g vin de orez
lub 10 g sake - ½ linguriță zahăr
- ½ linguriță piper măcinat
- 1 lingură ulei de susan, virgin (15 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Aluat fraged
5 Min
Vinete sotate (200 g)
30min
Calzone cu spanac, ricotta și roșii, Frigărui de fructe cu fondue de ciocolată
1h 30 min
Foitaj rapid
1 Std. 20 Min
Broccoli și cartofi în sos de brânză albastră
45min
Aluat de choux
2h
Sorbet cu jeleu de Pimm's și castravete
Brak ocen
Brunch franțuzesc
Brak ocen
Cocktail cu ceai negru și rom
1h 30 min
Melc din melcișori cu unt și verdețuri
Brak ocen
Tarte cu legume de primăvară
1h 10 min
Spaghette cu sos bolognaise cu ciuperci
45min