Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chiflele
- 10 g drojdie proaspătă, fărâmițată
- 300 g apă
- 1 linguriță zahăr
- 10 g ulei de măsline
- 500 g făină de pâine
- 10 g sare
Umplutura de legume
- 200 g ceapă, tăiată felii (7-8 mm)
- 50 g ulei de măsline
- 150 g morcovi, tăiați rondele (2-3 mm)
- 150 g ardei gras roșu, tăiat bastonașe (1 cm x 4 cm)
- ½ linguriță sare
- 100 g roșii, tăiate bucăți (1 cm x 3 cm)
- 60 g brânză rasă (de ex. Gruyère, Edam, Emmenthal sau altă brânză semi-tare)
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 1482.1 kJ / 354.2 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 52.2 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 570 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâine pentru sandvici
3h
Chifle de burger tip brioșă
2h 10 min
Rulouri cu scorțișoară și dovleac
3 Std. 40 Min
Mini Focaccia cu oregano
3 Std. 40 Min
Pâine cu lapte
2h 20 min
Lipii grecești
1óra 15p
Pâine cu chorizo
1óra 30p
Fursecuri alb și negru
2h
Bundt „Zebră''
1 Std. 10 Min
Scones cu Camembert și struguri
40p
Miel mediteraneean gătit lent
6 godz. 45 min
Ciabattine
3 Std. 30 Min