Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Pretzels
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
12 pieces
Składniki
-
1 oz unsalted butter, plus extra to greasevegetable oil plus extra to grease1 oz
-
warm water10 oz
-
dried instant yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
rice flour plus extra to dust10 oz
-
brown rice flour6 oz
-
tapioca starch4 oz
-
3 tbsp sugarcoconut sugar3 tbsp
-
xanthan gum2 tsp
-
baking powder1 tsp
-
large eggs2
-
salt1 tsp
-
water130 oz
-
baking soda4 tbsp
-
egg whites2
-
coarse salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
1276 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Simnel Cake
4 godz. 20 min
Paleo Chocolate Cake
1 godz. 35 min
Paleo Breakfast Cereal
40 min
Gluten-Free Seed Bread
1 godz. 15 min
Gluten-Free Crepes
45 min
Gluten-Free Pizza Dough
1 godz. 10 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Gluten-Free Monkey Bread
1 godz. 45 min
Gluten free pita bread
1 godz. 15 min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 godz.