Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Pretzels
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
12 pieces
Składniki
-
1 oz unsalted butter, plus extra to greasevegetable oil plus extra to grease1 oz
-
warm water10 oz
-
dried instant yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
rice flour plus extra to dust10 oz
-
brown rice flour6 oz
-
tapioca starch4 oz
-
3 tbsp sugarcoconut sugar3 tbsp
-
xanthan gum2 tsp
-
baking powder1 tsp
-
large eggs2
-
salt1 tsp
-
water130 oz
-
baking soda4 tbsp
-
egg whites2
-
coarse salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
1276 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Banana berry mini loaves
1 Std. 30 Min
Cashew Butter Spread
5 Min
Almond Milk
1 Std. 20 Min
Sweet Potato Oatmeal Bars
55 Min
Gluten-Free Crepes
45 Min
Rice Milk
10 Min
Gluten-Free Pizza Dough
1 Std. 10 Min
Gluten free baking powder
5 Min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 Min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 Std. 20 Min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Gluten free waffles with maple bacon
1 Std.