Urządzenia i Akcesoria
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
36 stuk
Składniki
-
rauwe scampi, gepeld20
-
water plus extra voor borstelen1000 gram
-
sushirijst goed afgespoeld250 g
-
rijstazijn plus 2 eetlepels om te borstelen2 eetlepel
-
suiker1 tl
-
zeezout1 tl
-
sriracha saus3 tl
-
mayonaise (kewpie)3 el
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem140 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
mineraal water, bruisend260 g
-
nori vel4 vel
-
geroosterd sesamzaad2 el
-
verse jalapeñopepertjes in luciferstokjes gesneden2
-
komkommer in luciferstokjes gesneden, ontpit¼
-
avocado dun gesneden (2 mm)½
-
sojasaus om te dippen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
1.2 g
Kalorie
194 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Brak ocen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Brak ocen
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Napolitaanse Pizza
Brak ocen
Kip met 'mole verde' saus
1 godz.
Gyoza met kip en knoflook
45 min
Speculoos Druiven Tiramisu
1 godz.
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 min
Vegan baklava
Brak ocen
Sushi tacos
1 godz.