Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g middelharde kaas, belegen, in stukken (3 cm) (bv. Gouda)
- 150 g bloem
- 120 g boter, koud, in stukken
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje pikante paprikapoeder
- 200 g gevulde groene olijven, goed uitgelekt
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 225 kJ / 54 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forelmousse
5 dk
Mousse van kaas
10 dk
Amandelverslaving
1h
Kabeljauw in tomatensaus
30 dk
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Brak ocen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Brak ocen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Brak ocen
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15 min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 godz. 5 min
Dracula bloed
Brak ocen
Mousse van tonijn
10 dk