Urządzenia i Akcesoria
Mediterraanse gebakjes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 stuks
Składniki
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
14 g
Kalorie
1731 kJ /
414 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestjes
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Ninguna valoración
Duitse brunch
1h 15min
Gozleme
1h 40min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Ninguna valoración
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Bessenlikeur
30min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Ninguna valoración
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Ninguna valoración
Walnoot Brittle
1h 30min
Indiase mosterd
Ninguna valoración
Plakje marmercake met perzikvulling
Ninguna valoración