Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Pizza Dough
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil plus 2 tsp to grease and brush, divided2 tbsp
-
white rice flour plus extra to dust8 oz
-
tapioca starch4 oz
-
potato starch2 oz
-
sugar2 tsp
-
white vinegar1 tsp
-
salt1 tsp
-
rapid rise yeast1 packet/envelope
-
water6 oz
-
large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
1219.2 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
3914.8 kJ /
935.7 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
168.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1 Std. 5 Min
Gluten-Free Banana Bread
55 Min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Gluten-Free Crepes
45 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 Std. 20 Min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten free waffles with maple bacon
1 Std.
Gluten Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten-Free Bread
1 Std. 50 Min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min