Gluten-Free Pizza Dough

Gluten-Free Pizza Dough

3.3 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 pieces

Składniki

  • extra virgin olive oil plus 2 tsp to grease and brush, divided
    2 tbsp
  • white rice flour plus extra to dust
    8 oz
  • tapioca starch
    4 oz
  • potato starch
    2 oz
  • sugar
    2 tsp
  • white vinegar
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • rapid rise yeast
    1 packet/envelope
  • water
    6 oz
  • large egg
    1

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 935.7 kcal / 3914.8 kJ
Białko 12.6 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 168.6 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 1219.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...