Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů krevet, loupaných
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička oleje na smažení
- 100 gramů rajčat
- 230 gramů žluté papriky, na kousky
- 60 gramů rukoly
- 120 gramů avokáda, zralého, bez pecky
- 1 jarní cibulka, na kousky
- 500 gramů podmáslí
- 100 gramů vody
- ¼ čajové lžičky mletého kmínu
- 2 - 3 špetky mletého kajenského pepře, podle chuti
- 10 gramů limetkové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1445 kJ / 345 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polentové koláčky (bez lepku)
1 Std.
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 Std. 45 Min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Salsa s chilli a ananasem
Brak ocen
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1 Std.
Vitello tonato
2 Std.
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1h 5min
Treska na thajský způsob
2h 40min
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Marocké jehněčí s kuskusem
Brak ocen
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 Min
Krůtí závitky po indicku
1 Std. 10 Min