Urządzenia i Akcesoria
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
4 porce
Składniki
-
180 gramů jahod
-
10 gramů domácího vanilkového cukru
-
20 gramů citrónové šťávy
-
100 gramů cukru, krupice
-
citrónová kůra nejlépe bio, z ½ citrónu
-
150 gramů mléka
-
400 gramů smetany
-
50 gramů bílé krátkozrnné rýže
-
10 gramů mandlového sirupu20 gramů mandlového likéru (např. Amaretto®)
-
meduňka, čerstvá (opcjonalnie) pro servírování
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
5 g
Kalorie
2161 kJ /
516 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jahody
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Velikonoční bezé koláč
2 godz.
Krém Karamel
3 godz.
Topinamburové chipsy
35 min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1 godz. 45 min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 min
Piškotový ježek s dvoubarevným krémem
Brak ocen
Pomerančové kostky (bez cukru a bez mouky)
1 godz. 45 min
Mini flan cake v páře
2 godz. 40 min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 godz. 30 min
Zabaione
15 min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1 godz. 5 min
Oplatkové košíčky na zmrzlinu
Brak ocen