Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- máslo, na vymazání
- 600 gramů pšenice špaldy
- 200 gramů pohanky
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 750 gramů vody, vlažné
- 45 gramů balzamikového octa
- 40 gramů piniových oříšků
- 40 gramů slunečnicových semínek, plus na posypání
- 20 gramů dýňových semínek, plus na posypání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 čajová lžička koriandrových semínek, mletých
- slunečnicová semínka
- dýňová semínka
- Wartości odżywcze
- na 1 krajíc / plátek
- Kalorie
- 600 kJ / 143 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bagety s vlašskými ořechy
1h 45min
Celozrnný chléb z páry
2 Std.
Rýnský tmavý chléb
1h 30min
Celozrnné housky
2 Std.
Chléb z ovesných vloček, ořechů a semínek
5óra 15p
Celozrnný horský chléb
1h 30min
Špaldovo-mrkvový chléb
1u. 40min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1h 45min
Tradiční chléb se semínky
1 Std. 50 Min
Bezlepkový chléb života
1 Std. 10 Min
Žitný chléb
3 godz. 50 min
Žitný vícezrnný chléb
1 Std. 15 Min