Urządzenia i Akcesoria
Mini-Bananen-Palatschinken (glutenfrei)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen
Składniki
-
Eier2
-
Bananen reif, in Stücken2
-
Weinstein-Backpulver1 TL
-
Honig (opcjonalnie)½ TL
-
Salz1 Prise
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 - 2 Spritzer
-
Öl zum Ausbacken
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
962 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rote-Rüben-Muffins mit Mohn
50 min
Bananen-Muffins
50 min
Bananen-Pancakes mit Himbeersauce
20 min
Mais-Muffins
50 min
Maisspätzle
15 min
Quinoa-Pudding mit Himbeersauce
2 godz.
Karotten-Apfel-Frühstück
25 min
Gerste mit Paradeisern und Henderl
45 min
Bananen-Cupcakes
1 godz.
Karotten-Mohnmuffins
55 min
Bananen-Erdnuss-Cookies
1 godz. 40 min
Süße Polenta mit Zwetschkenmus
35 min