
Urządzenia i Akcesoria
胚芽漢堡麵包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 個
Składniki
-
糖30 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
水140 克
-
蛋1 顆
-
高筋麵粉240 克
-
全麥胚芽50 克
-
奶油30 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
245.9 kcal /
1028.7 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
38.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
224.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

早安!BRUNCH
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan