Urządzenia i Akcesoria
Hrušky v červeném víně
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porcí
Składniki
-
500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
-
100 gramů cukru krupice
-
1 čajová lžička medu
-
2 skořice, celé (cca 5 gramů)
-
3 hřebíčky
-
800 gramů hrušek zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Skvělá chuť
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20 min
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1 godz.
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 godz. 20 min
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 min
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
1 godz. 40 min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2 godz. 20 min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 godz. 10 min
Římské gratinované artyčoky
45 min
Olivová tapenáda
5 min
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5 godz. 20 min
Středomořský zeleninový pekáč
50 min
Caponata
30 min