Urządzenia i Akcesoria
Hrušky v červeném víně
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porcí
Składniki
-
500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
-
100 gramů cukru krupice
-
1 čajová lžička medu
-
2 skořice, celé (cca 5 gramů)
-
3 hřebíčky
-
800 gramů hrušek zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Skvělá chuť
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pesto s mákem a chilli
10 min
Sůl z jehličí
5 min
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
1 godz. 40 min
Kachní paštika s olivami
2 godz. 40 min
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Brak ocen
Quinoa tabouleh
12 godz. 40 min
Indická hořčice
15 min
Terina z rajčat
25 godz. 20 min
Caponata
30 min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1 godz.
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1 godz. 50 min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 min