Urządzenia i Akcesoria
Hrušky v červeném víně
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porcí
Składniki
-
500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
-
100 gramů cukru krupice
-
1 čajová lžička medu
-
2 skořice, celé (cca 5 gramů)
-
3 hřebíčky
-
800 gramů hrušek zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Skvělá chuť
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Holandská omáčka
15 min
Hráškové pesto s ricottou
10 min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Brak ocen
Okurková raita s mátou
25 min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Brak ocen
Římské gratinované artyčoky
45 min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1 godz. 45 min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20 min
Zabaione
15 min
Cantuccini di Prato
1 godz.
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5 godz. 20 min
Hořčicovo-balzamikový dresink
10 min