Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
- 100 gramů cukru, krystalu
- 1 čajová lžička medu
- 2 skořice, celé (cca 5 gramů)
- 3 hřebíčky
- 800 gramů hrušek, zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hummus s pečenou paprikou
5min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30min
Citrónové hummusové noky
Keine Bewertungen
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40 min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Sůl z jehličí
5min
Směs divokého koření
10min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Keine Bewertungen
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 min
RAW jablečný koláč s agarem
1 godz. 10 min
Zmrzlina z podmáslí s pomerančem a malinami
5min