
Urządzenia i Akcesoria
巧克力麵包球佐櫻桃醬
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 個
Składniki
巧克力麵包球
-
牛奶120 克
-
糖30 克
-
奶油 ,多備一些刷油用20 克
-
乾酵母粉 (約8克)2 茶匙
-
麵粉 (中筋麵粉)280 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋 (每顆重約53-63克)1 顆
-
巧克力 (約100克)16 塊
-
水500 克
櫻桃醬
-
櫻桃 ,去核 (新鮮或冷凍皆可)600 克
-
玉米粉10 - 15 克
-
糖 ,依個人口味調整30 - 40 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
158 kcal /
663 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan