
Urządzenia i Akcesoria
英式太妃糖布丁
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
8 杯
Składniki
-
去核椰棗150 克
-
小蘇打1 ½ 茶匙
-
水180 克
-
奶油 ,少許,刷油用
太妃糖醬
-
奶油 ,切塊60 克
-
綿紅糖60 克
-
金黃糖漿(轉化糖漿)75 克
-
牛奶40 克
-
天然香草精¼ 茶匙
太妃糖布丁
-
奶油 ,切塊40 克
-
黑糖110 克
-
麵粉 (中筋麵粉)150 克
-
泡打粉½ 茶匙
-
蛋 (每顆重約53-63克) ,打散,取70克蛋液1 - 2 顆
-
水700 克
Wartości odżywcze na 1 杯
Kalorie
363 kcal /
1522 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan