英式太妃糖布丁

英式太妃糖布丁

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
8 杯

Składniki

  • 去核椰棗
    150 克
  • 小蘇打
    1 ½ 茶匙
  • 180 克
  • 奶油 ,少許,刷油用
太妃糖醬
  • 奶油 ,切塊
    60 克
  • 綿紅糖
    60 克
    60 克 紅糖
  • 金黃糖漿(轉化糖漿)
    75 克
    75 克 蜂蜜
  • 牛奶
    40 克
  • 天然香草精
    ¼ 茶匙
    ½ 茶匙 天然香草糖, ,自製
太妃糖布丁
  • 奶油 ,切塊
    40 克
  • 黑糖
    110 克
    110 克 紅糖
  • 麵粉 (中筋麵粉)
    150 克
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
  • 蛋 (每顆重約53-63克) ,打散,取70克蛋液
    1 - 2 顆
  • 700 克

Wartości odżywcze na 1 杯

Kalorie 363 kcal / 1522 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...