蘋果佐蘋果酒沙巴翁醬

蘋果佐蘋果酒沙巴翁醬

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

蒸蘋果
  • 蘋果,任一種類 (每顆約150克),帶皮或去皮皆可
    4 顆
  • 萊姆汁 (約25克)
    2 - 3 大匙
  • 500 克
蘋果酒沙巴翁
  • 50 克
  • 蛋 (每顆重約53-63克)
    1 顆
  • 蛋黃
    3 顆
  • 不甜蘋果酒
    160 克
  • 肉桂糖 ,撒粉用
    2 茶匙
    1 茶匙 肉桂粉, ,撒粉用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 232 kcal / 969 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie