
Urządzenia i Akcesoria
蘋果佐蘋果酒沙巴翁醬
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
蒸蘋果
-
蘋果,任一種類 (每顆約150克),帶皮或去皮皆可4 顆
-
萊姆汁 (約25克)2 - 3 大匙
-
水500 克
蘋果酒沙巴翁
-
糖50 克
-
蛋 (每顆重約53-63克)1 顆
-
蛋黃3 顆
-
不甜蘋果酒160 克
-
肉桂糖 ,撒粉用2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
232 kcal /
969 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan
Możesz także polubić...
1h 45min
11h
4h 30min
14h 25min
6h 35min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
3h 15min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
3h 30min