
Urządzenia i Akcesoria
香草鳳梨
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
香草豆莢 ,對半切開½ 枝
-
紅糖50 克
-
檸檬 ,只取皮絲1 顆
-
新鮮鳳梨1 顆
-
蘭姆酒 (opcjonalnie)30 - 40 克
-
水400 克
-
新鮮薄荷葉 ,略撕4 片
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
177 kcal /
739 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan