Urządzenia i Akcesoria
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Sweet Azuki Bean Paste
-
dried azuki beans soaked for 4-24 hours150 g
-
water850 g
-
brown sugar50 g
Rice Cake
-
rice flour (see tip)100 g
-
125 g pudding rice, flourglutinous rice flour125 g
-
icing sugar60 g
-
milk75 g
-
dried fruit (e.g. raisins, apricots, peaches), cut in small pieces15 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 10 min
Plain yoghurt in Varoma
12 godz.
Salmon Dill Muffins
45 min
Macadamia Nut Milk
10 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 godz. 20 min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 godz. 45 min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min
Almond Milk
8 godz. 40 min
Cashew and Banana Muffins
35 min
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min