Urządzenia i Akcesoria
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Sweet Azuki Bean Paste
-
dried azuki beans soaked for 4-24 hours150 g
-
water850 g
-
brown sugar50 g
Rice Cake
-
rice flour (see tip)100 g
-
125 g pudding rice, flourglutinous rice flour125 g
-
icing sugar60 g
-
milk75 g
-
dried fruit (e.g. raisins, apricots, peaches), cut in small pieces15 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Black sesame cream soup
15 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Peanut Milk (Metric)
5 min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Avocado Ice Cream
4 godz. 15 min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 godz. 45 min
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
1 godz. 30 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min
Walnut Butter
25 min
Calamansi Juice
5 min