Cheesecake integrale alla robiola e salmone

Cheesecake integrale alla robiola e salmone

3.9 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 9 godz.
8 porzioni

Składniki

Base
  • 160 g di crackers salati integrali a pezzi
    160 g di fette biscottate, integrali a pezzi
  • 80 g di burro morbido a pezzi
Crema
  • 50 g di salmone affumicato a fette
  • 100 g di latte intero
    100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 500 g di robiola
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1 pizzico di aneto secco
Terminare la preparazione
  • 100 g di salmone affumicato a fette
  • 1 rametto di aneto fresco (opcjonalnie) lavato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 20.3 g
Kalorie 1682 kJ / 402 kcal
Tłuszcz 29.1 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...