Urządzenia i Akcesoria
Lemon Avocado Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onion halved (approx. 80 g)1
-
garlic clove1
-
dry-cured ham, diced80 g
-
oil20 g
-
plain flour20 g
-
water250 g
-
double cream200 g
-
lemon juice25 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt¼ tsp
-
avocados (approx. 170 g), ripe, peeled, stoned, in pieces1 - 2
-
ground black pepper2 pinches
-
cherry tomatoes halved250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
7 g
Kalorie
1342 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt dressing
5 min
Apple tart
1 godz.
Apple Cake
1 godz.
Chocolate cake
45 min
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1 godz.
Tropical Fruit Orange Cake
2 godz. 40 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Tarte au Citron Reconstructed
50 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min