Urządzenia i Akcesoria
Fairy Cakes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 Stück
Składniki
Teig
-
Zucker180 g
-
Vanilleschote½
-
Butter weich, in Stücken130 g
-
Eier2
-
Milch100 g
-
Mehl250 g
-
Backpulver1 TL
Frosting und Fertigstellung
-
Zucker60 g
-
Mascarpone200 g
-
Lebensmittelfarbe, flüssig, rot aus der Tube (z.B. von RUF)¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1320 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
English Tea Time!
13 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Buttercreme
5min
Schokoladenkuchen mit flüssigem Kern
45min
Pancakes, amerikanisch
40min
Zuckerguss
5min
Schokoladen-Osterkuchen
2h 40min
Whoopie Pies mit Marshmallowcreme
1h 30min
Donuts mit Glasur (The Simpsons)
2h 45min
Einhorn-Torte
4h 10min
Geister-Muffins
1h 30min
Schokoladenkeks-Torte mit Erdnussbutterfüllung
1h 15min
Kindergeburtstags-Muffins
1h 50min
Muffins mit Schokoladenstückchen
1h