
Urządzenia i Akcesoria
Pavlovas con frutos rojos
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porciones
Składniki
-
de azúcar refinada240 g
-
de claras de huevo a temperatura ambiente (aprox. 6 piezas)180 g
-
de cremor tártaro1 cdita
-
de crema para batir (30-40% grasa) muy fría300 g
-
de azúcar glass2 cdas
-
de vainilla½ cdita
-
de chocolate semi amargo en trozos100 g
-
frutos rojos variados, frescos los necesarios para decorar
-
hojas de hierbabuena para decorar
Wartości odżywcze na 1 porciones
Kalorie
275 kcal /
1155 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

San Valentín
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk