![Pavlovas con frutos rojos Pavlovas con frutos rojos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B8C95AB6-5054-4ED0-95A3-A5EFFA5729F6/Derivates/F5AE0C39-D679-468D-975D-9BC236E808D3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de azúcar refinada
- 180 g de claras de huevo, a temperatura ambiente (aprox. 6 piezas)
- 1 cdita de cremor tártaro
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 2 cdas de azúcar glass
- ½ cdita de vainilla
- 100 g de chocolate semi amargo, en trozos
- frutos rojos variados, frescos, los necesarios para decorar
- hojas de hierbabuena, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1155 kJ / 275 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Apple crumble vegano
1 Std.
Dulce de leche
1 godz. 10 min
La Pavlova despeinada
4h
Crema batida
10min
Crujiente de avellanas
4h
Tiramisú
3 Std. 15 Min
Madeleines
40 Min
Crema batida insuperable
30 Min
Pastel avellanado crispie
3h
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Crema batida rápida
5min
Pan brioche
14 godz.