Pavlovas con frutos rojos

Pavlovas con frutos rojos

4.1 16 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porciones

Składniki

  • 240 g de azúcar refinada
  • 180 g de claras de huevo a temperatura ambiente (aprox. 6 piezas)
  • 1 cdita de cremor tártaro
  • 300 g de crema para batir (30-40% grasa) muy fría
  • 2 cdas de azúcar glass
  • ½ cdita de vainilla
  • 100 g de chocolate semi amargo en trozos
  • frutos rojos variados, frescos los necesarios para decorar
  • hojas de hierbabuena para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porciones

Białko 4 g
Kalorie 1155 kJ / 275 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...