櫻花蝦煎包

櫻花蝦煎包

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
10 個

Składniki

麵糰
  • 中筋麵粉
    250 克
  • ½ 茶匙
  • 熱水 (約90-95°C)
    100 克
  • 冷水
    65 克
內餡
  • ,切蔥花
    20 克
  • ,切碎
    5 克
  • 豬絞肉
    280 克
  • 櫻花蝦
    20 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 5 克
  • 香油
    10 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 小干貝 ,切塊
    70 克
  • ,少許,抹油和煎煮用

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 194 kcal / 810 kJ
Białko 12.7 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 20.7 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...