
Urządzenia i Akcesoria
櫻花蝦煎包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
10 個
Składniki
麵糰
-
中筋麵粉250 克
-
鹽½ 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)100 克
-
冷水65 克
內餡
-
蔥 ,切蔥花20 克
-
薑 ,切碎5 克
-
豬絞肉280 克
-
櫻花蝦20 克
-
米酒1 茶匙
-
糖5 克
-
香油10 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
小干貝 ,切塊70 克
-
油 ,少許,抹油和煎煮用
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
194 kcal /
810 kJ
Białko
12.7 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
20.7 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan