
Urządzenia i Akcesoria
方塊酥
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
1 完整食譜
Składniki
-
二砂糖 (黃糖)45 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水60 克
-
低筋麵粉140 克
-
全麥麵粉50 克
-
泡打粉¼ 茶匙
-
白油50 克
-
白芝麻15 克
-
大燕麥片20 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
1362 kcal /
5659 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
206 g
Błonnik
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan