Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
葱油饼面团
- 1 颗 蛋
- 240 克 水
- 20 克 糖粉
- 10 克 油
- 5 克 干酵母粉
- 500 克 低筋面粉
葱油内馅
- 50 克 葱, 切成葱花
- 50 克 猪油
- 5 克 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
制作葱油饼
- 油 ,适量, 煎葱油饼用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 53.6 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.1 g