Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 短粳米 ,提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重340克
- 320 克 水
- 8 克 猪油
- 75 克 广式香肠 ,切薄片
- 75 克 腊肉 ,切0.5厘米丁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2551 kJ / 609.7 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 67.9 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 583 mg