菊花酥

菊花酥

Brak ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 個

Składniki

油皮
  • 60 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙
  • 白油
    45 克
  • 中筋麵粉
    110 克
油酥
  • 低筋麵粉
    70 克
  • 白油
    35
組合
  • ,少許,抹油用
  • 奶油紅豆沙餡 (市售或自製)
    100 克
  • 蛋黃
    1 顆
  • 鹹蛋黃 ,切小塊,略微壓扁
    1 顆

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 156 kcal / 653 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 19.9 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...