
Urządzenia i Akcesoria
菊花酥
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 個
Składniki
油皮
-
水60 克
-
糖10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白油45 克
-
中筋麵粉110 克
油酥
-
低筋麵粉70 克
-
白油35
組合
-
油 ,少許,抹油用
-
奶油紅豆沙餡 (市售或自製)100 克
-
蛋黃1 顆
-
鹹蛋黃 ,切小塊,略微壓扁1 顆
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
156 kcal /
653 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
19.9 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan