Erdäpfel-Gnocchi

Erdäpfel-Gnocchi

3.4 179 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    1000 g
  • Erdäpfel, mehlig klein und mit Schale
    500 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Muskat, gemahlen
    ¼ TL
  • Eidotter
    1
  • Kartoffelstärke etwas mehr für die Arbeitsfläche
    3 EL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 239 kcal / 1004 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...